over het huis

Het Tuinhuis van De Hooge Heide is een heerlijke plek om een korte of langere vakantie door te brengen. Het ligt ca. 6 kilometer van het centrum van Epe, in het gebied De Dellen.  De everzwijnen en de reeën lopen om het huis en de stilte is alom.

Op het landgoed - dat niet openbaar toegankelijk is - bevindt zich nog een tweede vakantiewoning en een familiebegraafplaatsje.

Het huis is eenvoudig, comfortabel en sfeervol, met heteluchtverwarming in alle kamers, een houtkachel in de huiskamer, een gloednieuwe keuken met inductiekookplaat, vaatwasser, combi-magnetron en alles wat je maar zou willen. Ook is er WiFi in het huis.  Er is een ruime badkamer met WC, douche en wastafel en er is een apart tweede toilet. Het huis is gebouwd als split-level, hetgeen betekent dat er trapjes aanwezig zijn. Het huis is dus helaas niet geschikt voor mindervaliden.

Het Tuinhuis biedt slaapplaats aan 8 personen. Het heeft twee tweepersoons slaapkamers met een tweepersoonsbed waarvan één met openslaande deuren naar het terras en er zijn vier eenpersoons slaapplaatsen in het gezellige souterrain. In het souterrain staat een wasmachine.

Slaapkamers:  1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed (160x200), 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed (160x200),

1 souterrainslaapkamer met vier eenpersoonsbedden.

Het terras met schitterend uitzicht op het bos strekt zich over nagenoeg de hele lengte van het huis uit. Er is tuinmeubilair, een barbeque en een parasol.